Crisis aan de ene kant en een ongekende saamhorigheid aan de andere kant. Het is net voetbal!

Tijdens de normale competitie ben je voor Ajax, Feyenoord of noem een club naar smaak. Maar op het moment dat Nederland speelt, dragen we met z’n allen vol trots het oranje shirt, onze gezichten vol schmink en juichen we samen voor onze Leeuwen en Leeuwinnen.

Voor de corona crisis waren we vooral bezig met onze eigen visie, of met onze eigen club. Zo mooi om te zien dat ik in de afgelopen 2 weken meer openhartige gesprekken heb gehad met opdrachtgevers, concullega’s en andere professionals dan voorheen.

Ik zie concurrentie overgaan naar verbroedering, mensen die bijspringen in andere branches met hoge nood en diverse samenwerkingsverbanden en nieuwe netwerken ontstaan, zodat we gezamenlijk de economische motor aan de gang kunnen houden.

Heb jij een uitzendbureau, op zoek naar werk of ben jij de opdrachtgever die nog werk heeft? Of wil jij graag eens van gedachten wisselen hoe we elkaar kunnen versterken?

Neem dan gerust contact met mij op & laten we verbinden. Want samen zijn we toch die ‘gekke’ Nederlanders met 3 kleuren op de wang!

Ondernemen doe je niet alleen, dat doe je samen.

#samenondernemen #ekstern #wemanagecompanies #samenéénnederland #3kleurenopdewang #letsconnect