Chauffeur hoogwerker

Waar kom je te werken

Je komt te werken bij een middelgroot reinigingsbedrijf van ca. 40 man sterk. De specialistische reiniging wordt als een belangrijke tak gezien met uiteenlopende werkzaamheden welke bestaan uit het compleet beheren en onderhouden van buitengevels middels conserveren en reinigen, betonherstel en metsel- en voegwerkherstel. Ook calamiteiten, vloeronderhoud, ontruimingen, mutatiewerk en opleverschoonmaak van bestaande complexen en nieuwe gebouwen behoren tot hun specialisme. Je komt te werken bij een familiebedrijf met een sociale cultuur.

Wat ga je doen

Als hoogwerker chauffeur ga je zelfstandig op pad naar de projecten. Op hoogte voer jij restauratie werkzaamheden uit aan woningen en panden. Denk hierbij voornamelijk aan het renoveren van schoorstenen. Ook het reinigen, voegen en impregneren van gevels behoort tot het takenpakket.

Wat zien wij graag terug in jouw profiel

  • Rijbewijs CE is verreist;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Technisch inzicht;
  • In het bezit van VCA, of bereid om dit te behalen;
Jean Lauffer
Jean Lauffer
Founder
0630083867

Wat wij beiden

Een fulltime dienstverband van 40 uur per week voor een bepaalde tijd met zicht op vast. Salaris tussen de €2.000 – €2.500 per maand, dit is exclusief vakantiegeld en pensioen.

Vacature delen

IK WIL DEZE BAAN.