Zelfstandig specialistisch reiniger Friesland

Ben jij een zelfstandig specialistisch reiniger en wil jij graag mee helpen om het team verder vak volwassen te krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je komt te werken bij een middelgroot reinigingsbedrijf van ca. 40 man sterk. De specialistische reiniging wordt als een belangrijke tak gezien met uiteenlopende werkzaamheden welke bestaan uit het compleet beheren en onderhouden van buitengevels middels conserveren en reinigen, betonherstel en metsel- en voegwerkherstel. Ook calamiteiten, vloeronderhoud, ontruimingen, mutatiewerk en opleverschoonmaak van bestaande complexen en nieuwe gebouwen behoren tot hun specialisme. Je komt te werken bij een familiebedrijf met een sociale cultuur.

Wat ga je doen

Specialistische reiniging is anders dan normaal schoonmaakwerk. Jij zal voornamelijk als koppel diverse projecten gezamenlijk oppakken. Als ervaren kracht neem jij je collega onder je hoede om hem of haar te helpen om vak volwassen te worden.

Jij zult veel voor bedrijven, overheden en particulieren gaan werken.

Wat zien wij graag terug in jouw profiel

Wij zien graag een persoon die ruime ervaring heeft op het gebied van specialistische reiniging en zijn (praktijk-) kennis ook wil delen met anderen. Jij bent energiek vol, kan zelfstandig projecten oppakken en beheren.

Graag zien wij ook het volgende:

  • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Rijbewijs B en eigen vervoer is vereist;
  • In het bezit van een VCA diploma
Jean Lauffer
Jean Lauffer
Founder
0630083867

Wat wij bieden

Een fulltime dienstverband met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. CAO Schoonmaak.

Ekstern

Ekstern is een bemiddelingsbureau voor professionals en heeft deze vacature in behandeling. Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer J. Lauffer op telefoonnummer 06-30083867 of per e-mail aan info@ekstern.nl

Vacature delen

IK WIL DEZE BAAN.